Superpære – Her kommer jeg

Der var engang, sådan starter langt de fleste eventyr, og det er der en god grund til. For tingene var på en måde tidligere og under eventyret bliver de langsomt ændret. Er du selv interesseret i et eventyr, kan du starte det i dag ved at vælge LED pærer – det er et eventyr, der tager dig flere steder hen.

Et nyt eventyr starter her

LED photoNår du vælger at bruge LED pærer, er det som at vælge et nyt eventyr, hvor du ved at guldet ligger for enden af regnbuen og her er det altså en regnbue du har muligt at nå enden af. Du kan allerede efter få år, mærke en stor forskel på budgettet i forhold til tidligere, specielt hvis du i dag bruger eller arbejder med glødepærer. Tager du en enkelt glødepære og en enkelt LED pære, vil du over 10 år mærke en besparelse på ca. 700 kr. ved at vælge LED pæren. Det er noget som kan mærkes, da det er i de færreste hjem, der kun findes en pære. Allerede nu er de første skridt taget på skattejagten, hvor du kan se, hvor stor en forskel typen af pære gør. Er det så ikke på tide at lave skattejagten mere sjov, og jo det kan sagtens lade sig gøre, for begynder du at gange antal af pærer ud, vil du hurtigt kunne se en endnu større besparelse ved at vælge LED pærer. Nu er skattejagten på besparelser allerede blevet meget sjovere, og når du så også får at vide, at du har en holdbarhed på LED pærer, der kan være helt op til 50 år, så bliver det ikke meget bedre.

Lad eventyret fortsætte i lang tid

Nu er det jo ikke kun en økonomisk gevinst, du får ved at vælge LED pærer, der er meget mere i det end det. Det er blandt andet også tiden pæren tager om at blive helt klar og lyse med den styrke, den er lavet med. Her kan du igen se stor forskel på en energisparepære og en LED pære, for LED pæren er klar i løbet af et øjeblik, hvor en energisparepære kan være helt op til 2 minutter om at køre for fuld styrke.

Vælg rigtigt første gang

Skal du i gang med at vælge nye pærer, er der ikke længere nogen tvivl om, hvad du skal vælge af pærer fremover. Det er helt sikkert LED pærer.